lördag 29 december 2012

Julefrid


Vi har haft en skön njutbar jul tillsammans, här hemma hos oss. Min mor, far och syster med familj har varit här. Alltså har 10 personer tillbringat 4 dygn tillsammans! Det har varit intensivt, men samtidigt härligt att hinna umgås - kusinerna brukar klaga på att det inte är möjligt så ofta. Vi har haft julgran här hemma för första gången, till hela familjens glädje!
Förutom julaftons traditions enliga händelser och all julmat så har det inte varit speciellt förutbestämt utan vi har tagit det i den takt som passat. Pulkaåkning, innan snön till vår förtvivlan regnade bort, gemensam bowling och en dag när barnen utnyttjade sin julklapp på stadens lekland medan de vuxna shoppade på mellandags rean, har hunnits med. 
Själv var jag inte med på shoppingen, utan låg hemma och njöt på sängen i ett tyst hus för att återfå lite energi. Dessutom började jag faktiskt julafton med härlig yoga. Det var verkligen värt mycket att kliva upp före alla andra och skotta fram bilen för att få denna sköna stund som start på dagen.
 
Nu ser jag fram mot ytterligare en veckas ledighet innan vardagen tar vid igen. Sån lyx!
Hoppas ni alla har haft en skön julledighet!
 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar